Tving mig ikke til at tænke

Brugervenlighed er vigtigere end smart design
En introduktion til brugervenlighed på internettet

tving-mig-ikke-til-at-taenke

Bente Vestergaard
ISBN 13: 978-87-89755-14-4
182 sider – kr. 185

Tving mig ikke til at tænke, når jeg kommer ind på dit websted. Hvis jeg ikke omgående kan orientere mig om formålet med dit websted og kan finde de oplysninger, jeg er ude efter, forlader jeg det lynhurtigt igen og går videre til en af dine konkurrenter.

Denne bog giver dig en bred introduktion og praktiske værktøjer til at oprette brugervenlige websteder. Du finder en masse nyttige informationer om de ting, som du skal være opmærksom på i dit arbejde med oprettelse og vedligeholdelse af websteder.

Kort sagt en meget nyttig håndbog med et fyldigt stikordsregister, der gør den velegnet som opslagsbog til dit daglige arbejde.

Hovedkapitlerne i bogen omhandler de forskellige aspekter af brugervenlighed:

  1. Introduktion til brugervenlighed
  2. Definition af brugervenlige websteder
  3. Navigering på webstedet
  4. Webkommunikation – tekster til nettet
  5. Flersprogede websteder
  6. E-handel
  7. Designmanual
  8. Brugervenlighedstest
  9. Tjeklister til webstedet
  10. Værktøjet til webarbejde